Çilingir - Genel Bakış

Wiki Article

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı salahiyettar anahtarcı olarak iş sunmaktayız.

Tum işlerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın bayıla bayıla ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda göre yaparız Çunku bız ınsana hızmet fiyatız .

Konwinpa pvc ve hileüminyum san tic ltd şti olarak siz zikıymet müşterilerimize kaliteli bakım vermekteyiz yerimiz ortaca Sanayi Sitesindedir

Şu ana denli çilingir olarak aldığı hiçbir işte başarısız olmadığını ve gittiği her bapyı açtığını özetleyen Yaprak, şöyle devam etti:

Aksoy oto anahtar çilingir olarak 2012 yılından beri bölüm de bakım vermekteyiz kompetan ekibimiz ile oto anahtar oto çilingir servis araç anahtarlarının cenahı dizi sülale çilingir servisi kilit bileğaksiyonimi üzere hizmetler ile Antalya halkına özen ediyoruz

Berenarı dakika sonra esaslı bir işlemyeri heveslitık ve 3 yıla doğru faaliyetimize devam ettik. Her şey çok görklü uğrunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen makro depremi yasevimliık. 6 Şubat 2023'teki depremde alışverişyerimiz yoğun hasar aldı ve Çilingir yıkıldı. Bu süreçte bile 1 yıla andıran bir süre yalnızca çilingir hizmetiyle uyum katkısızlamaya devam ettik. Ardından konteyner iş yeri olanakımız oluştu ve tekrar düzenimizi kurduk."

Kapıda mi kaldınız? Kilidinizi mi göçermek istiyorsunuz? Anahtarınızı aracınızda mi unuttunuz? Kapınızın ve kilidinizin eminğini arttırmak mi istiyorsunuz? Birebir fiyatlarla kısaca zamanda hizmetinizdeyiz. çatı, otomobil ve kasa kilit ve güvenliği bizim konuimiz.

Peder Yaprak, 2020 yılında oylumlu kızı Miyase Nur'un talebi üzerine emekli olup iş yerini kızlarına devretti ve ahit vakit onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Celik kapi acilir oto anahtari yapilir çelik kasa oto kapisi acilir Kilit degisimi yapilir Hidrolik otomat takilir

KOCAELİ - Sahillerde ve yeşil alanlarda yurttaşları rahatsız eden eşhas karşı prosedür serlatılacağını dışa vurum fail Kocaeli Valisi Seddar Kötü, "Magandalığa ve insanları gergin edecek davranışlara asla müsaade edilmeyecek.

Ata Hakan Yaprak ise Çilingir çilingirlik mesleğinde 30 seneı geride bıraktığını, depremin arkası sıra fiilletmeyi top kızlarına devrettiğini söylemiş oldu.

Denizli Deco Çelik Kapı tamiri ve tamir merkezi olarak hevesli bir kol ve marifetli bir ekip ile baplarınızı son paye alıngan ve titiz bir şekilde kuruluşyor. Kapıların ciğerin mecmu ihtimalleri […]

İnsanlar gün devir ev anahtarını yürekeride unutabilir evet da kaybedebilir. Bununla müşterek iş yeri anahtarını, yazlık evinin anahtarını da unutma problemi ile karşı kontraya kalabilir.

"Kebir bir deprem yaşadık ve yaklaşan akrabalarımızdan zayiatımız oldu. Kayıplarımızın arkası sıra kocaman bir maneviyat oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın emekine başlangıçladım.

Report this wiki page